 
        
        
      
    
    Konfirmation
 
        
        
      
    
    Menu
Forretter
Hvide Danske Asparges
håndpillede fjordrejer - sauce mousseline - maltknas & lille urtesalat
Stegt Rødtunge
 kål - frisk bællede ærter - spæde syltede fennikel - krydderurteolie & pighvarbisque
Hovedretter
Dansk Kalvemørbrad
grillede asparges - forårsgrønt - petit morkler - små danske kartofler & sauce bordelaise
Velfærdskylling fra Hopballe Mølle
grillede asparges - forårsgrønt - petit morkler - små nye kartofler & cremet hønsesauce med ramsløg
Desserter
Chokolade Kugle
saltet karamelcreme - friske bær - iskold bærsauce - chokoladeknas & sorbet
Vanilje Penna Cotta
rabarbergele - syltede rabarber - chokoladejord - pistaciemarengs - citrusurter & rabarbersorbet
 
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
              