Reception

En stor dag er at holde reception for venner, arbejdskollegaer, forretningsforbindelser eller åbent hus, for familie eller gode venner.
Mad Med Kant står klar til at hjælpe med en lækker menu som afspejler råvarer i sæson. Menuen kommer anrettet i små bambus træbåde på fade.

Menu

Koldrøget halehængt færøsk laks
cremet fynsk rygeost - variation af hokkadio græskar - øko squash & dild


Håndpillede store Skagensrejer
tomatiserede skaldyrsauce - smilende vagtelæg - hengemte hvide asparges - friterede jordskokker & grillet citron


Smørbagt mini croissant
ristet kyllingesalat af velfærdskylling - bøgehatte - cornichoner - estragon - spæde kålblade & bitre salater


Sprød Croquette
mør bryst af dansk gris - BBQ - syltede ramsløgskapers & chipotlemayonnaise


Nordisk bresaola med vilde urter
syltede violette artiskokker - tomatchutney - trøffelmayonnaise - basilikum tapenade & spirer


Citron mazarin
brombær ganache - sensommerbær - toffie & chokoladesne & citrusurter

Små surdejs boller & saltet smør

Menu 325,-