
Reception
En stor dag er at holde reception for venner, arbejdskollegaer, forretningsforbindelser eller åbent hus, for familie eller gode venner.
Mad Med Kant står klar til at hjælpe med en lækker menu som afspejler råvarer i sæson. Menuen kommer anrettet i små bambus træbåde på fade.

Menu
Koldrøget halehængt færøsk laks
cremet fynsk rygeost - variation af hokkadio græskar - øko squash & dild
Håndpillede store Skagensrejer
tomatiserede skaldyrsauce - smilende vagtelæg - hengemte hvide asparges - friterede jordskokker & grillet citron
Smørbagt mini croissant
ristet kyllingesalat af velfærdskylling - bøgehatte - cornichoner - estragon - spæde kålblade & bitre salater
Sprød Croquette
mør bryst af dansk gris - BBQ - syltede ramsløgskapers & chipotlemayonnaise
Nordisk bresaola med vilde urter
syltede violette artiskokker - tomatchutney - trøffelmayonnaise - basilikum tapenade & spirer
Citron mazarin
brombær ganache - sensommerbær - toffie & chokoladesne & citrusurter
Små surdejs boller & saltet smør