
Take Away julemenu
JULEMIDDAG
At skulle stå for maden til en julefrokost kan være et tidskrævende projekt. Med MadMedKant kan du nemt servere en imponerende eksklusiv 3 retters julemenu eller julebuffet for dine gæster (næsten) uden at du skal røre en finger.
Vores julefrokost menuer er nøje sammensat af køkkenchefen selv. Jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten af mine råvarer, og hver enkelt af vores julefrokost retter er tilsmagt med omhu. På den måde kan vi sikre, at du får en gennemført madoplevelse.
Når du bestiller julefrokost ud af huset fra MadMedKant, kan du få tid til at nyde julefrokosten med dine gæster, kollegaer, venner, eller hvem du nu holder julefrokost med. Du skal hverken bekymre dig om mængden, kvaliteten eller smagsoplevelsen , alt dette har vi nemlig helt og aldeles styr på. Vi leverer endda direkte til døren på hele fyn, hvis det ønskes. Der vil også være mulighed for at få jeres helt egen personlige kok ud (Private Dining) på den måde får i den fulde oplevelse, og er i trykke hænder under middagen.
Menu
‘Stegt Vesterhavs Torsk’
Grillede vinterporre - syltede kantareller - friterede skorzonerer - kørvelolie & torskebisque tilsmagt med grillet citronsaft
‘Andebryst & konfiterede lår’
Spød krokette - spæde rødbeder - ristet karljohanpuré - violette kålskud - hengemte brombær & morkelsauce
‘Chokoladebar’
Variation af fynske solbær - julekage crumble - mørk chokolade cremeaux - solbærsorbet & skovsyre
Surdejsbrød & saltet smør
Menu 545 kr.
Minimums antal 10 personer
Julebuffet
‘Varmrøget Peberlaks’
Cremet Fyns rygeost - sæsonen rogn - syltede sennepskorn - fermenterede squash & dild
‘Håndpillede skagensrejer’
Tomatsirede skaldyrsauce - smilende vagtelæg - grillet citron & karsespirer
‘Rørt Tatar’
Estragon mayonnaise - sprøde jordskokker - ramsløgskapers & friske urter
‘Stegte sild’
Lun kartoffelsalat - brunet limesmør - friterede kapers & bitre salater
‘Vol au vent’
Velfærdskylling - cremet hønse velute - kantareller - persille & syltede tyttebær
‘Mør bryst af Dansk Gris’
Puffede svær - kålsalat - spæde rødbeder & morkelsauce
‘Gateau Marcel’
Hengemte mørke sommerbær - chokoladesne & ristede macadamianødder
‘Kernerugbrød, Surdejsbrød & Saltet Smør’
Menu 695 kr.
Minimum 10 Personer